Adverteren in Beekdaelen

Klik hier voor het opvragen van de advertentieprijzen.

Indien u een bijlage meestuurt verzoeken wij u om deze een duidelijke naam te geven. Bijvoorbeeld “Advertentie [bedrijfsnaam]”.

Aanlevertijden: Advertenties voor de eerstvolgende editie kunnen worden ingestuurd tot donderdag, 12 uur ‘s middags, voor de verschijningsdatum. Na dit tijdstip wordt de advertentie in de daarop volgende editie geplaatst.


Een Journaaltje is een kleine advertentie die enkel uit tekst bestaat en wordt geplaatst in een geschikte rubriek, samen met andere Journaaltjes.
Een Journaaltje kost voor particulieren € 15,- incl. btw. voor 4 regels. Elke extra regel kost € 2,-. Voor bedrijven geldt € 25,- excl. btw voor de eerste 4 regels en € 3,- per extra regel.
Journaaltjes dienen vooraf te worden betaald per bank: NL23 ABNA 0836 9387 47 t.n.v. Upendi o.v.v. de naam die u hieronder invult. Indien wij een factuur moeten sturen, brengen wij € 4,50 administratiekosten in rekening.

Aanlevertijden: Journaaltjes voor de eerstvolgende editie kunnen worden ingestuurd tot de vrijdag voor de verschijningsdatum. Na dit tijdstip wordt het Journaaltje in de daarop volgende editie geplaatst.