anneke2
Anneke van Giersbergen.
Foto:© Facebook (annekevangiersbergenofficial)
Fanfare St. Caecilia speelt samen met Anneke van Giersbergen

Avontuurlijk concert in Puth

Een mix van pop, klassiek, lichtspektakel en film(muziek). Dat is het concert van Fanfare St. Caecilia uit Puth. De fanfare geeft het optreden onder de noemer L’Adventure Musicale vrijdag 9 en zaterdag 10 december in de parochiekerk Petrus Canisius, waar wordt gewerkt met grote projecties op het dak en muren van de kerk.

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Speciale gast is Anneke van Giersbergen, onder meer  bekend als zangeres van gothic-metalband The Gathering, waarmee ze in 1996 op Pinkpop stond en de wereld over tourde. Ook deed ze in 2021  mee aan aan het tv-programma Beste Zangers.  Onder de titel L’Adventure Musicale brengen St. Caecilia en zangeres Anneke van Giersbergen hun mooiste nummers ten gehore. Het concert begint om 20.00 uur. De kerk is open vanaf 19.30 uur.  Kaarten kosten  16,50 euro en zijn hier verkrijgbaar.