POSTNL
Dogita hondenwinkel aan de Stationstraat in Nuth. Hier is het nieuwe servicepunt van PostNL gevestigd.
Foto:© de Beekdaeler
Nieuw postkantoor in Stationstraat

Toch weer servicepunt PostNL in Nuth

Het dorp Nuth heeft toch weer een plek waar alle posthandelingen kunnen worden verricht. Sinds vorige week kan het weer bij Dogita hondenwinkel aan de Stationstraat 137. Men kan er terecht voor postzegels, pakketten en zelfs het overschrijven van kentekens.

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Sinds de sluiting van kantoorartikelengroothandel Office Centre op bedrijventerrein de Horsel in Nuth waarin PostNL ook een servicepunt had, moesten de inwoners van Nuth  hun PostNL-zaken regelen in andere dorpen. Verre van een ideale situatie, die nog wel eens tot onbegrip leidde. Dat is nu, dankzij Dogita hondenwinkel, verleden tijd. Het afleveren, ophalen of retourneren van pakketten kan voortaan weer gewoon in eigen dorp. 

Volwaardig postkantoor

Volgens mede-eigenaar Sylvia Mans gaat het om een volwaardig  postkantoor. Dat betekent dat klanten, naast het versturen van post en pakketten, er ook terecht kunnen voor het aanbieden van grote hoeveelheden post, spoedpost, rouwpost, aangetekende stukken, het frankeren van een buitenlands pakket en zelfs het overschrijven van een kenteken. Het nieuwe postkantoor aan de Stationstraat is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00-17.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.