aalbeek
De doorgaande weg in Aalbeek is (bijna) klaar en gaat woensdagmiddag 9 november weer open.
Foto:© de Beekdaeler

Hoera! Omrijden hoeft straks niet meer want de doorgaande weg in Aalbeek gaat weer open

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Eindelijk goed nieuws voor de mensen in Aalbeek en omgeving: de provinciale weg N298 in Aalbeek is vanaf 9 november weer helemaal geopend voor het doorgaande verkeer. De  openstelling van de weg stond oorspronkelijk gepland voor eind september, schoof door naar eind oktober, maar werd vrijdag opnieuw uitgesteld. Toch zagen sommige automobilisten afgelopen weekend hun kans schoon om het wegdek alvast te testen. De komende dagen worden de laatste werkzaamheden afgerond. Dan zit het karwei er toch echt op: de doorgaande weg in Aalbeek is klaar en gaat woensdagmiddag 9 november weer open.