tony's1
Ontwerp je eigen Tony’s!
Foto: © Fairtrade Gemeenten
Tekenwedstrijd in kader van fairtrade week

Ontwerp je eigen Fairtrade chocoladereep wikkel

Ontwerp je eigen Fairtrade chocoladereep wikkel. Dat is de landelijke tekenwedstrijd die ook het Fairtrade team van Beekdaelen heeft uitgeschreven. Dat gebeurt in het kader van de landelijke Fairtrade Week van 29 oktober tot 6 november.

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Iedereen mag meedoen. De tekening moet over fairtrade gaan, ofwel een eerlijke wereld. De vraag die je moet beantwoorden in je tekening is ’waar denk jij aan bij Fairtrade? De winnende tekening komt op de wikkel van een Tony Chocolonely.  Naast de landelijke wedstrijd wordt er ook een lokale winnaar aangewezen. Het tekenblad om mee te doen met de tekenwedstrijd is verkrijgbaar bij alle bibliotheken in Beekdaelen en bij de Wereldwinkel Nuth. Teken jouw mooiste Fairtrade wikkel en lever de tekening uiterlijk 5 november  in bij de bibliotheek of bij de Wereldwinkel in Nuth. Vergeet niet om je naam, mailadres, telefoonnummer en leeftijd erbij te zetten.