snoeien
Inwoners van de gemeente Beekdaelen kunnen zes zaterdagen gratis hun snoeiafval inleveren bij het sportcomplex aan de Waterkuilsweg in Schimmert.  
Foto: © freepik
Gratis inleveren van groenafval op zaterdagen

Snoeiafval kan naar Schimmert

Voor de inwoners van de gemeente Beekdaelen bestaat ook dit najaar de mogelijkheid om gedurende een zestal zaterdagen gratis snoeiafval in te leveren bij het sportcomplex aan de Waterkuilsweg in Schimmert.  

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Op de volgende zaterdagen kan van 10.00 uur tot 15.30 uur snoeiafval gratis worden aangeboden: 15 oktober, 22 oktober, 29 oktober, 5 november, 12 november en 19 november. Aan het gratis brengen van snoeiafval zijn wel regels gebonden, zo mogen uitsluitend inwoners van de gemeente Beekdaelen hiervan gebruik maken. Legitimatie is daarom verplicht. Ook mag uitsluitend snoeiafval worden aangeboden, geverfd hout of geïmpregneerd hout wordt niet geaccepteerd.