Onthuld
Wethouder Levin de Koster (links) onthulde samen met de initiatiefnemers, waaronder John Niessen (rechts), de Regenboogbank.
Foto:© de Beekdaeler
Zitbankje in de kleuren van de regenboog in Schinnen is er voor iedereen

Regenboogbank in Schinnen symbool voor tolerantie

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Beekdaelen is sinds vorige week dinsdag een openbaar bankje rijker. Het gaat om een bijzonder exemplaar: een Regenboogbank ter hoogte van gemeenschapshuis Noeber Beemden in Schinnen. De bank is een statement: Beekdaelen is gastvrij voor iedereen en Beekdaelen hecht veel belang aan de sociale acceptatie van de LHBTIQ+‘ers. Wethouder Levin de Koster (links) onthulde samen met de intitatiefnemers, waaronder John Niessen (rechts), het kleurrijke zitmeubel. De datum voor de onthulling is niet willekeurig gekozen. Het was vorige week dinsdag wereldwijd coming-out day.

 

Links wethouder Levin de Koster, rechts initiatiefnemer John Niessen. Foto © de Beekdaeler