koor
De vier jubilarissen van Gemengd Zangkoor Levenslust in Schinveld.
Foto:© Gemengd Zangkoor Levenslust
Trouwe koorleden geëerd met oorkondes, bloemen en speldjes

Jubilarissen bij 50-jarig zangkoor Levenslust

Drie leden van Gemengd Zangkoor Levenslust uit Schinveld zijn vorige week zaterdagavond, tijdens de viering van het 50-jarig bestaan van het koor, gedecoreerd met de versierselen van de Landelijke Organisatie voor Ouderenkoren. Ook dirigent Andrea Mohr kreeg een decoratie uitgereikt.

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Jacqueline Spoelsta en Mieke Walls-Mohr ontvingen beiden een zilveren speld voor 10 jaar koorlidmaatschap, terwijl Stephanie Senden-Hanssen werd gedecoreerd met een gouden speld voor 20 jaar trouwe koorzang. Daarnaast is ze benoemd tot lid van verdienste van Gemengd Zangkoor Levenslust. Ook dirigent Andrea Mohr mocht een gouden speld in ontvangst nemen. Zij is alweer 20 jaar als dirigent aan het koor verbonden. Behalve de onderscheidingen waren er voor de jubilarissen oorkondes en bloemen.

 

Gemengd Zangkoor Levenslust uit Schinveld bestaat 50 jaar. Dit werd op 9 en 10 oktober uitgebreid gevierd. Foto:© Gemengd Zangkoor Levenslust