Clubactie2
Een lot kopen van de Grote Clubactie kan onder meer door een QR-code te scannen.
Foto: © Grote Clubactie
tachtig procent van de lotenverkoop gaat direct naar de clubkas van de vereniging

Verenigingen uit Beekdaelen op pad voor Grote Clubactie

Leden van dertien Beekdaelense clubs gaan momenteel weer rond met loten voor de Grote Clubactie. Lotenkopers betalen voor één lot drie euro. Van elk verkocht lot van 3 euro gaat 2,40 euro direct naar de clubkas.

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Mee doen Scouting Nuth, Alfa Sport, Sportvereniging Oirsbeek, Vludoc ’98, Gymnastiekvereniging Albatros, Hockeyclub Nuth, LRV Nuth, Gymnastiekvereniging Olympia, SV Hulsberg, VV Amstenrade, Omnisport Amstenrade, Turnclub Excelsior en TTV Quick 72/Schimmert. Een lot kopen voor 3 euro kan onder meer door een QR-code te scannen. De Grote Clubaktie loopt tot 21 november. De lotenkopers maken kans op prijzen.