Het voormalig gemeenthuis van Schinveld wordt verbouwd zodat het kan dienen als opvang voor Oekraïense vluchtelingen.
De opvanglocatie met plek voor 40 Oekraïners in het oude gemeentehuis in Schinveld is zo goed als klaar zijn. De eerste bewoners zullen begin oktober volgen. Belangstellenden die een kijkje willen nemen in de opvanglocatie zijn uitgenodigd voor een inloopbijeenkomst. Die vindt vrijdagmiddag 30 september plaats tussen 16.00 - 18.00 uur.
Foto: © Rob Oostwegel
Schinveldse opvanglocatie voor Oekraïners zo goed als klaar

Benieuwd naar opvangplek 40 Oekraïense vluchtelingen in oud gemeentehuis Schinveld? Je kunt er een kijkje nemen

Een kijkje nemen in de opvanglocatie voor vluchtelingen uit Oekraïne in het het oude gemeentehuis in Schinveld? Dat kan, want de gemeente Beekdaelen zet op vrijdag 30 september de deuren open van het pand aan de Kloosterlaan.

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Daar worden straks maximaal 40 vluchtelingen opgevangen. Het voormalige gemeentehuis  aan de Kloosterlaan 7 is 30 september te bezoeken tussen 16.00 en 18.00 uur. Omwonenden en belangstellenden kunnen dan langskomen om te zien waar de Oekraïense vluchtelingen straks verblijven.