wies2
Wies Luijten-Seijen.
Foto: © De Zonnebloem
Lintje voor vrijwilliger ‘pur sang’

Wies Luijten uit Vaesrade koninklijk onderscheiden

Wies Luijten-Seijen (85) uit Vaesrade is tijdens haar afscheid als vrijwilliger bij De Zonnebloem onderscheiden als lid in de Orde van Oranje Naussau. Zij kreeg de versierselen opgespeld door wethouder Levin de Koster bij de 50-jarige jubileumviering van De Zonnebloem, afdeling Beekdaelen-Zuid.

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Luijten ontving de onderscheiding wegens haar jarenlange vrijwilligerswerk voor met name de Zonnebloem. De Koster noemde de onderscheiding ‘terecht’ voor Luijten, die ruim veertig jaar actief was als vrijwilliger bij de Zonnebloem. “U bent iemand die anderen altijd op de eerste plaats zet en uzelf op plaats twee. U staat altijd klaar voor een ander en u laat geen mogelijkheid onbenut om mensen die het zwaar hebben te helpen.”