rijbewijs
Rijbewijs verlengen of categorie-uitbreiding aanvragen kan in de gemeente Beekdaelen ook digitaal.
Foto: © de Beekdaeler
Gemeente maakt het inwoners gemakkelijk

Rijbewijs verlengen kan nu ook digitaal in Beekdaelen

Inwoners van de gemeente Beekdaelen die hun rijbewijs willen verlengen, hoeven voortaan slechts één keer naar het gemeentehuis. Het rijbewijs verlengen of er een nieuwe categorie bij laten schrijven kan voortaan online.

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Om het rijbewijs online te kunnen verlengen, is een pasfoto nodig die is gemaakt bij een erkende fotograaf. Die zijn te vinden op de website van de gemeente. De fotograaf verstuurt de foto digitaal naar de RDW. Daarna kan de aanvrager de aanvraag doen via de RDW-site. Na twee werkdagen is het verlengde rijbewijs op te halen op het gemeentehuis in Beekdaelen. Het aanvragen van een eerste rijbewijs is alleen mogelijk op het gemeentehuis.