zwembad
Op de plek van het voormalige zwembad aan de Altaarstraat in Schinnen verrijzen acht eengezinswoningen.
Foto:© de Beekdaeler
Bouwplan op plek ‘Chinees’ in de wacht

Acht huurwoningen op plek van voormalig zwembad Schinnen

Vastgoedontwikkelaar HVG Real Estate gaat acht woningen bouwen op de plek van het voormalige zwembad aan de Altaarstraat in Schinnen. De bouwvergunning is inmiddels aangevraagd en wordt - zo is de verwachting - binnen enkele weken door de gemeente afgegeven. Begin november begint de bouw van de acht nieuwe eengezinswoningen. De oplevering is naar verwachting medio 2023.

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Daarnaast wil het vastgoedbedrijf op de plek van het voormalige Chinees restaurant De Gouden Draak aan de Stationsstraat nog eens 14 ‘onzelfstandige wooneenheden’ bouwen, maar of dat gaat lukken is de vraag. Dat plan staat voorlopig in de wacht. Bij de gemeente leven nog veel vragen. Een besluit hierover is daarom voorlopig uitgesteld.

 

Artist impression van de acht woningen in de Altaarstraat. © Gemeente Beekdaelen

 

Veertien ‘onzelfstandige wooneenheden’ moeten komen op de plek van de voormalige ‘Chinees’ aan de Stationsstraat in Schinnen. Tenminste, dat is wat projectontwikkelaar HVG Real Estate voor ogen heeft. © de Beekdaeler