vriesekoop2
Tafeltennislegende Bettine Vriesekoop in actie tijdens een clinic.
Foto:© NTTB
VOORMALIG TOPTAFELTENNISTER GEEFT CLINIC VOOR 50-PLUSSERS

Tafeltennislegende Bettine Vriesekoop komt naar Schimmert

Tafeltennisvereniging Quick’72/Schimmert krijgt woensdagochtend 28 september voormalig toptafeltennister Bettine Vriesekoop over de vloer. Zij komt een introductieles tafeltennis voor 50-plussers verzorgen. De clinic is gratis toegankelijk.

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Bettine Vriesekoop werd onder andere tweemaal Europees kampioen en haalde de kwartfinale op de Olympische Spelen. Nederlands beste tafeltennister woonde na haar carrière jaren in China, waar ze onder andere werkte als correspondent. Tegenwoordig woont ze weer in Nederland en zet Vriesekoop zich als ambassadeur van de Nederlandse Tafeltennisbond in voor de breedtesport. In die hoedanigheid komt zij naar TTV Quick’72/Schimmert. Aanmelden  voor de tafeltennisclinic is binnenkort mogelijk. “Meer info daarover volgt eind augustus”, belooft de Schimmertse tafeltennisvereniging.