oirsbeek
Foto van een eerdere editie van Alfa Open Air.
Foto: © Alfa Open Air
Een dag lang dansen in Oirsbeek

Derde Alfa Open Air barst los

De derde editie van het dancefestival Alfa Open Air barst vanmiddag om 14.00 uur los. Op het terrein nabij de voebalvelden in Oirsbeek krijgen enkele honderden danceliefhebbers verschillende dj's te zien en te horen.

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

De bekende dj/producer Trobi is één van de hoogtepunten van het eendaagse festival. Verder kan het publiek uit zijn dak gaan op de beats van onder anderen Johnny 500, La June, Groove en Addixion, Moschino en Dan Delight. Aan een dag lang dansen komt om 00.00 uur een einde. Sam Blans en MC Don Espresso sluiten het festival tussen 23.00 uur en 00.00 uur af. Voor degenen die er bij willen zijn, maar nog geen ticket hebben: het eendaagse festival is (nog) niet uitverkocht! Toegangskaarten kosten 30,50 euro en zijn hier verkrijgbaar.