delta
Op drie bedrijventerreinen in Beekdaelen gaat Delta Netwerk glasvezel aanleggen.
Foto: © Delta Fiber Netwerk
Ook glasvezel op de Horsel in Nuth, de Breinder in Schinnen en de Steeg in Schimmert

Delta verglaast bedrijventerreinen Beekdaelen

Delta Fiber Netwerk gaat glasvezel aanleggen op de bedrijventerreinen De Horsel in Nuth, De Breinder in Schinnen en De Steeg in Schimmert. Dat heeft de netbeheerder vandaag bekend gemaakt.

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Een intensieve reclamecampagne heeft genoeg getekende contracten opgeleverd, waarmee de aanleg van glasvezel gewaarborgd is, meldt Delta. “We zijn blij te kunnen aankondigen dat er glasvezel wordt aangelegd op deze bedrijventerreinen in Beekdaelen”, aldus communicatieadviseur van het project Roel Venema. “Er is veel animo voor snel en stabiel internet en hierdoor is onze campagne enthousiast ontvangen door ondernemers en bewoners. Heel fijn, want zo beschikt iedereen op deze bedrijventerreinen straks over het snelste en modernste internet.” De voorbereidingen voor de aanleg van het glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen zijn inmiddels in volle gang. Na de bouwvak volgt een planning van de werkzaamheden op de drie bedrijventerreinen.