Vergoossen
Sef Vergoossen (75) uit Aalbeek keert als adviseur van de raad van commissarissen terug bij Roda JC.
Foto: © Rob Oostwegel
Ex-voetbaltrainer Vergoossen gaat Roda-commissarissen adviseren

Sef Vergoossen keert terug bij Roda JC

Sef Vergoossen wordt lid van de raad van commissarissen van Roda JC. De geroutineerde ex-voetbaltrainer, woonachtig in Aalbeek, gaat de club adviseren over voetbaltechnische zaken.

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Vergoossen was in de succesvolle periode 1998-2001 de hoofdtrainer bij  Roda JC.  Zo won de club uit Kerkrade met Vergoossen als trainer in het seizoen 1999/2000 de KNVB Beker. Naast Roda JC had hij ook onder meer VVV, MVV, Racing Genk, Al-Jazira, Nagoya Grampus Eight en PSV onder zijn hoede. “In de recente gesprekken met de club heb ik veel vertrouwen gekregen in het pad dat de club twee jaar geleden is ingeslagen”, zo laat Vergoossen weten op de clubwebsite. “Ik kijk er dan ook naar uit om mijn steentje bij te dragen aan de club waar ik zoveel mooie herinneringen aan heb.”