Unknown-podium
Het ‘Nuthse’ raceteam Parker Revs Motorsport pakt prijs na prijs, mede dankzij de Britse topcoureur Harry King, hij won met overmacht alle drie de races in de Pro-klasse (Spa, Zolder en Zandvoort). Zondag schreef King ook de vierde race op zijn naam.
Foto: © Parker Revs Motorsport
Ongenaakbare Harry King ook oppermachtig in Assen

‘Nuths’ raceteam verstevigt koppositie in Porsche Carrera Cup Benelux

Het Brits-Nederlandse raceteam Parker Revs Motorsport, dat zijn thuisbasis heeft op bedrijventerrein de Horsel in Nuth, is bezig aan een ware triomftocht. Het ‘Nuthse’ team won zondag, mede dankzij de Britse topcoureur Harry King, ook de vierde race van de Porsche Carrera Cup Benelux. Ook in Assen mocht team Parker Revs Motorsport juichen.

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Het ‘Nuthse’ raceteam, met de Britse topcoureur Harry King in de gelederen, pakt prijs na prijs.  De Brit won met overmacht alle drie de races in de Pro-klasse (Spa, Zolder en Zandvoort). Met de overwinning in Assen dit weekeinde staat de teller inmiddels op vier overwinningen. Dankzij zijn zege loopt King in de titelstrijd uit op zijn naaste concurrent, de Belg Glenn van Parijs. Het verschil tussen de twee is nu 51 punten, met nog twee races te gaan: Barcelona (26-28 augustus) en Hockenheim ( 7-9 oktober). Uiterlijk 9 oktober weten we dus of de Porsche Carrera Cup Benelux-titel naar Nuth komt.