hossa2
Proost, Hossa am Sonntag is begonnen. Burgemeester Eric Geurts (midden) en wethouder Henk Reijnders (rechts) heffen het glas met de openingskreet: "Ein prosit, ein prosit".
Foto: © de Beekdaeler
Derde dag ‘De Tent Sjteit’ in volle gang

Tent, bier, dirndls, lederhosen en 2000 man: Hossa Am Sonntag in Arensgenhout

Dag drie van ‘De Tent Sjteit’ in Arensgenhout is begonnen. En dat wordt een dag van bier, bradwurst, dirndls en lederhosen, oftewel Hossa am Sonntag. De eerste pul bier was voor burgemeester Eric Geurts en wethouder Henk Reijnders. Samen hiefen ze het glas met de openingskreet: "Ein prosit, ein prosit".

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Naast veel bier, zijn er vanmiddag optredens van Marc Pircher, De Boereblaoskapel, DJ Dirndl, Rebellion im Zillertal ’90-’95 en natuurlijk de huisband van het festival Wir Sind SPITZE! Het vier dagen durende evenement in Arensgenhout begon vrijdagavond met Friday Tent’s Night. Toen traden onder meer DJ Paul Elstak en zanger René Karst op. Zaterdagavond wist de band ‘Hard2Get’ de stemming er goed in te brengen. Maandag  is er als afsluiting een groot meezingspektakel.