karst
‘Liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist’. Artiest René Karst bracht de stemming er vrijdagavond vanaf de eerste minuut goed in in de feesttent in Arensgenhout.
Foto: © De Tent Sjteit
Een feestje als vanouds bij 'De Tent Sjteit’

Dj Paul Elstack en René Karst zetten Arensgenhout op stelten

'De Tent Sjteit' in Arensgenhout is losgebarsten. Als vanouds volle bak en volop feest. Acts als DJ Paul Elstak, René (Atje voor de sfeer) Karst en John Tana, zetten vrijdagavond de feesttent op stelten. Bij Paul Elstack ging zelfs het spreekwoordelijke dak er af. De vermaard hardcore-dj liet het publiek in de bomvolle tent schaamteloos hakken.

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Vanavond gaat het tentfeest verder met coverband Hard 2 Get en zondag is het Hossa am Sonntag met optredens van onder meer Marc Pircher, Rebellion im Zillertal ’90-’95 en Wir Sind SPITZE! Maandag wordt het tentfeest in Arensgenhout afgesloten met een groot meezingspektakel. Daarbij treden onder meer Erwin, Roy Moonen, Zaate hermenie ‘De Roepoepers’ op onder de noemer ‘Mètzing Maondig’.

DJ Paul Elstak in de feesttent in Arensgenhout vrijdagavond. © De Tent Sjteit