N298
De provinciale weg N298 tussen Mesweg en Sportparklaan is weer open voor verkeer.
Foto: © de Beekdaeler
Werk tussen Mesweg en Sportparklaan om weg veiliger te maken afgerond

Eindelijk weer over de Provinciale weg in Hulsberg

De provinciale weg N298 in Hulsberg - tussen Mesweg en Sportparklaan - is weer open voor verkeer. Rond de middag werd dit deel van de doorgaande weg in Hulsberg open gesteld. Daarmee heeft het werk ruim een maand langer geduurd dan de eerder aangekondigde twee maanden.

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Het gedeelte van de Provinciale weg in Hulsberg tussen Mesweg en Sportparklaan lag er vanaf 11 april uit. Aanvankelijk was het de bedoeling om de weg eind juni open te stellen. Bij nader inzien bleek de weg echter niet veilig genoeg voor voetgangers en fietsers. En dus moest de weg worden heringericht. Die werkzaamheden zijn nu afgerond. Reden genoeg om niet langer te wachten en de weg weer te openen voor verkeer.

N298

Enthousiaste bestuurders die van plan zijn om over de weg te rijden, moeten er wel rekening mee houden dat de Provinciale weg N298 ter hoogte van Aalbeek niet open is. Dat gedeelte blijft nog tot eind september afgesloten.