tent sjeit 2
Arensgenhout mag dit weekeinde eindelijk weer los tijdens 'De Tent Sjeit'.
Foto: © De Tent Sjteit
4-daags tentfeest in de startblokken

Eindelijk! ‘De Tent Sjteit’ in Arensgenhout

De fans hebben er twee jaar op moeten wachten, maar dit weekeinde staat eindelijk de tent weer in Arensgenhout voor vier dagen ‘De Tent Sjteit’.

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Het feest barst vanavond los met Friday Tent’s Night. Grote namen van deze avond zijn René Karst (‘Atje voor de sfeer’) en DJ Paul Elstack. Op zaterdagavond tijdens Zaoter-dich & Ich verzorgt coverband Hard 2 Get (bekend van The Voice of Holland) de muziek en zondag is het Hossa am Sonntag met Marc Pircher, De Boereblaoskapel, DJ Dirndl, Rebellion im Zillertal ’90-’95 en natuurlijk huisband Wir Sind SPITZE! Maandag wordt het tentfeest in Arensgenhout afgesloten met een groot meezingspektakel. Daarbij treden Erwin, Roy Moonen, Zaate hermenie ‘De Roepoepers’ uit Grevenbicht en Dj Roooy op onder de noemer ‘Mètzing Maondig’. De Tent Sjteit is overigens stijf uitverkocht. De snelheid waarmee de kaarten wegvlogen geeft aan hoe populair het tentfeest is. Ook eerdere edities waren vaak razendsnel uitverkocht.