NiessenInternet2
Esmae (links) en Feline Niessen.
Foto: © Cyriel Niessen
Feline (13) en Esmae (12) Niessen behalen drie Limburgse titels

Zusjes uit Arensgenhout succesvol op LK dressuur

De twee ponyrijdende zusjes Feline (13) en Esmae (12) Niessen uit Arensgenhout zijn zaterdag en zondag succesvol geweest bij de Limburgse kampioenschappen dressuur in Merselo. Zij werden allebei Limburgs kampioen in hun klasse. Voor Feline was er zelfs dubbel goud.

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Zo werd Feline met haar pony Doppio Passo kampioen in de klasse M2, op de voet gevolgd door haar zus Esmea, die zilver behaalde. Daarnaast pakte Feline met haar tweede pony Diamond Blue ook nog eens de titel in de klasse Z1. Ook Esmae werd Limburgs kampioen met haar pony Dempsy Sil, en wel in de klasse L1. De Hulsbergse ponyzusjes mogen nu uitkomen op het Nederlandse kampioenschap dat op 17 augustus in Ermelo wordt gehouden.