watertoren_2048x1365
Tijdens het IBA Open Weekend eerder dit jaar was De Reusch in Schimmert het toneel van een spetterende licht- en geluidshow. Voor wie het gemist heeft of voor wie nog eens wil nagenieten: de organisatie heeft een film gemaakt van het audiovisueel spektakel.
Foto: © De Reusch Schimmert
Nagenieten van spetterende lasershow

Groots lichtspektakel De Reusch op film te zien

Een spektakel was het gerust wel te noemen: de spetterende laserhow bij De Reusch in Schimmert tijdens het IBA Open Weekend in april van dit jaar. Wie het gezien heeft vond het mooi, de laserprojecties op de 38-meter hoge watertoren lieten een indrukwekkend schouwspel zien.

BEEKDAELEN 
VAN ONZE REDACTIE

Voor wie het gemist heeft  of voor wie nog eens wil nagenieten; de organisatie heeft een film gemaakt van het audiovisueel spektakel. De (korte) film is te zien in het 4D-smaaktheater van De Reusch en draait iedere 10 minuten. De toegang tot de Reusch bedraagt 3 euro, inclusief (audio)tour, film en de lift naar boven om te genieten van een prachtig panorama.